Nieuw!

Ken je dat gevoel?

Je wordt gevraagd (of biedt jezelf aan) om een loflied te maken op die collega die 25 jaar in dienst is. Geen probleem natuurlijk.
Thuisgekomen ga je achter je laptop zitten. Na uren ploeteren is ie klaar!

Je hebt zojuist een prachtige nieuwe, actuele, grappige tekst geschreven, op de melodie van een (volgens jou...) evergreen. Nu de tekst nog even naar je collega's sturen zodat ze kunnen oefenen. En dan gebeurt het...

De ene stuurt je een appje terug met de tekst "Volgens mij klopt het ritme niet..."
Een ander mailt je "dat ze dat oude lied helemaal niet kent..."
Weer een ander vraagt of je "ff aan kunt geven hoe de zinnen precies lopen..."

Zucht... En weg is je trotse gevoel.

De oplossing is nabij: Muziek & Meer MeeZinger

Stuur mij de tekst en vertel me op welke melodie je het hebt geschreven en ik zorg ervoor dat je een ingezongen MP3'tje krijgt dat je als MeeZing-voorbeeld mee kunt sturen naar je collega's/vrienden/familieleden.

Als er geen instrumentale versie van het lied bestaat is het zelfs mogelijk dat ik de begeleiding voor je inspeel. Die kun je dan eventueel ook gebruiken als je het gaat uitvoeren.

Van tevoren spreken we trouwens een prijsje af. Als het niet te gecompliceerd is gaat het natuurlijk ook niet veel kosten. Dat lijkt me logisch. Voor een eurootje of 20 a 25 kan een liedje klaar zijn. Als ik de begeleiding zelf moet inspelen ben ik wat langer bezig, met een iets hogere factuur tot gevolg. Ook logisch, toch?

Mail naar info@muziek-en-meer.nl voor meer informatie of als je me aan het werk wilt zetten ;-)