Piano

Met een eigen stijl bespeel ik de piano. Een combinatie van improviseren en vooral luisteren en reageren maakt dat ik veelzijdig inzetbaar ben achter de toetsen. Musical, kerkelijk, pop, you name it, I play it.

Vocal

Zingen, dat doe ik graag. Als leadzanger bij een koor of band, maar zeker ook als solist vanachter mijn piano. Het opluisteren van mooie, betekenisvolle, gevoelige bijeenkomsten is mijn specialiteit.

Leading

Jarenlange ervaring in bands zorgt ervoor dat ik zonder problemen en zonder schaamte de leiding pak over een groep muzikanten. Zowel in het religieuze als in het seculiere circuit sta ik mijn mannetje.

Conduct

Dirigeren. Dat doe ik zoals ik ook een band leid. Dus vooral enthousiasmeren en meedoen. Niet mijn "hoofdvak", maar na zo'n 15 jaar voor een koor te hebben gezeten of gestaan als dirigerend pianist kan ik er best wat van...

Recording

Nee, ik heb geen professionele opnamestudio. Maar een liedje lekker duidelijk opnemen om het mee te zingen gaat mij best heel aardig af. Kijk hiervoor op de pagina MeeZinger.

Voice-over

Zoek je een prettig klinkende, beschaafd Nederlands sprekende stem voor je reclame- of promotieboodschap? Ook dan kun je bij mij terecht. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.